Anotace: Plná prázdnota a nikde nekončící bod.
Sbírka: Ozvěny nočního ticha
Chtěl jsem všechno
a dostal jsem sebe,
A to je nic,
při pohledu na nebe,
Slzy v hlavě
a v hrudi pěst,
při pohledu na oblohu,
plnou hvězd,
A tam v tom místě,
plném myšlenek a vět,
v každém z nás,
rodí se nový svět,
A tam v tom místě,
které je vzdálené mi moc,
odděleno sklem,
tam sídlí moje noc.
mám nastavené hnědé pozadí a nejdřív jsem tu tvou báseň vůbec neviděl :))
musel jsem zaostřit :)
03.10.2012 22:03:59 | zamotán v nedospělosti