krátká střízlivá :)
Probouzím se do chladného rána,
slyším kolem trávu růst.
Noc nebyla zbytečně promrhána,
nebyl započat radovánek půst.
Rosa se třpytí na kamenech,
slunce skrz koruny stromů prosvítá.
trochu mě loupe v kolenech,
má hlava je poněkud točitá.
Když člověk pár přátel má,
svět se na něj dívá hned veseleji.
A když některá rána nejsou střízlivá,
i člověku se žije radostněji :)
Přečteno 455x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
Komentáře (0)