Anotace: Krásně se hodí písnička... http://www.youtube.com/watch?v=LN9EBOZxuP4
Rozbourej moře, rozbourej mosty,
Věř svým snům a nechtěj lživé cesty.
Věř sám sobě a nenechej se zničit,
Nestáli za to, a proto se nemusíš krčit!
Vrat se a povídej,
Koukej a tomu srdci dej.
Došla jsi až na scestí, ale cesta neskončila,
Klikatila a tudy si pořád chodila.
Cesta vede pořád dál,
Jen ty v ní si teďko král!
Poutník s čistým srdcem ti ukazuje cesty,
Chrání tě, i když nepotřebuješ ochrané plachty.
Stále stojí po tvém boku,
Nenechá tě zraněnou ani trochu.