Politik
Anotace: Nikdo se už nediví, jsou to blázni blázniví.
Politik (2009)
Holá věta byla holá,
jako svrchu tak i zdola.
Blázen ji vzal do svých pěti.
Změnil větu na souvětí.
V jeho hrsti se pak stalo,
logično se polámalo.
Přestal myslet, zkusil trik,
stal se z něho politik.
Přečteno 461x
Tipy 6
Poslední tipující: Robin Marnolli, Kirsten, RešHeNúnHe, Joe Vai
Komentáře (2)
Komentujících (2)