Anotace: 겨울
ledové krystaly zvonily v uších
ozvěna krůčejí zlomila v nitru ostny
a každý úhel na tři stejné díly
rovnoramenně...
22.11.2012 08:52:26 | enigman
je to krátké, ale dost dlouhé na to, aby to ve mně vyvolalo ten správný dojem zimy
17.11.2012 22:39:55 | Demedalex
já teda zimu extra nemiluju, ale když se o ní povede hezky napsat, tak i zimní básnička zahřeje :o)
17.11.2012 19:19:15 | hanele m.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?