Čtverec
Anotace: Kdo tyto věty pochopí...
Dlažební kostky v noční mlze
vypadají jak středověké tvrze
opuštěné dávno mrtvými vojáky
kteří dostatečně nehlídali své majáky
dnes z toho všeho zbyl jen prach
a neustávající turistický strach
že pára z nebes se objeví přes den
i král jenž byl do bitvy veden
do války nesmyslné ale hlavně smutné
Měsíc to všechno jednou ale utne
stín tak nahradí zas světlo
a nikdo nepozná jak se to vlastně zběhlo
černé mraky zmizí konečně navždy
a odnesou si sebou celé ty vraždy
které si pamatoval i strážce hradu
postávající tam někde vzadu
Komentáře (1)
Komentujících (1)