Na pokraji
Na samém prahu snění
co k žití bylo, není
v kapse pěst se svírá
ztratila se víra
na samém prahu snění
co zbylo? Lpění?
láska v potupě zmírá
a v nás? Černá díra?
*******
Láska bývá dobrosrdečná
bouřlivá,jako láva sopečná,
láska pozvedá i trýzní lidskou mysl,
bez lásky jistě život nemá větší smysl...
25.11.2012 17:58:05 | kudlankaW