Léčivé trauma
Rozhazuji své sítě jak rybářův syn
do vod hlubokých, kde není návratu
Ve víru myšlence předchází čin
Smůla nelepí se na patu
Přisedneš a piješ Gin.
Co na tom jestli máš vatu
Jseš pouhou obětí
Léčivého traumatu.
Přečteno 454x
Tipy 2
Poslední tipující: Sarah, Robin Marnolli
Komentáře (3)
Komentujících (2)