Anotace: Příliš zbytečný.
Dnes v noci usnu
s hlavou v polštáři
a v oblacích
budou si špitat nebeští mocnáři -
Co na té Zemi ještě dělám?
A pak se náhle
(a možná z nevole)
obrátím na bok.
Dejme mu šanci, přátelé mocnáři -
má na ni ještě nárok.