Bad game
Konec není konec
a svět není svět
žnec dožne záhonec
v obilí kruh set
k sklizni někým shůry
paprsky světla
Země manikúry
stájl věda smetla
na smetiště dějin
s plevelem shořet
nechá z kruhů nejmíň
jeden, nahoře
pro ty tam, s dovětkem
je vám snad k smíchu
Zemi dělat v bad game
pupek na břichu?
konec světa směšný
natolik není
nakolik úšpěšný
je.. co tím změní
Přečteno 411x
Tipy 2
Poslední tipující: chci_uverit, Joe Vai
Komentáře (0)