Anotace: život.... na konci člověk může dojít k jinému poznání než na začátku...
Zvykl jsem si
Na smích deště
Tlukot kapek
O Tvé rty
Po rukou
Po nohou
Po těle
Je to déšť
který jsem předtím neznal
Jako Tebe
Po rukou
Po nohou
Po těle
Jinak než slunce
Jinak než ostatní dívky
Poprvé jsem si sáhl
Jak voníš
V dešti (a)
Já v tobě
Byl jsem ještě mlád když jsem věřil že deštěm se jen pláče
Mlád na lásku
Na Tebe
Na život
co mi už dávno
v y p r š e l
v okapech
zapomnění
...