Tunel
Jak míza z břízy tekoucí,
srdce láskou tepoucí,
matka dítě nemajíc,
slepý brýle hledajíc...
Sakra,to sou keci !
No nic,to není moje vina,
samo to ze mě leze ven,
jako rýma.
Někdo hledá celý život a nenajde,
jsem jak tunel,co do něj nikdo nezajde.
Když neprojde,neprojde,
kapr taky o Vánocích přirozeně nepojde...
Přečteno 535x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š.
Komentáře (0)