Biliard

Biliard

Anotace: hmm..

Nás a ich je sedem miliárd
- koľko je nás?
s blbým tágom viem pool biliard
vyhrať trebárs

šesť dier zručne kŕmim sadou
číslovaných
gulí, každou z trianglu vzatou
riešim z daných

možností jedinú správnu
z koľkých miliárd?
hrám, kým vidím farbu trávnu
sčítam zisk strát

ku komu patrím a ako
budem znalý
z dvojdielnych tág hráč nad tágo
dokonalý
Autor Petbab, 11.01.2013
Přečteno 369x
Tipy 1
Poslední tipující: Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel