Cesta osudu
Anotace: Ve kterémkoliv bodě cesty je možno uzřít její zdárný konec.
Start a cíl
jít se snažím
Ze všech sil
cestu razím
Trny je poseta
růže květ
Zranění, odveta
purpurový svět
Krev se mísí s potem,
nejtěžší zkouška čeká
Cíl ohraničen plotem
země kolem měkká
Tak stelu si v ní
usínám únavou
V řadě neposlední
myšlenky odplavou
Daleko, mimo dosah můj
já v trávě ležím a tiše spím
ztratil jsem cíl svůj
Před jeho prahem sladce sním
Komentáře (0)