Einsteinův
Einstein se nemýlil
zato vy, pánové
omylem soudíte
soud, nezpůsobilý
říct o supernově
že progenitor ten
předčasně zažehl
zase Einstein třeba
mýlící se stejně
že vám nenadběhl
když smích ukolébá
přiznaným dojemně
svalovým orgánem
vší komunikace
- bééé jedním nádechem
mozek když uhranem
sílí břišní tance
smích obrůstá mechem
Přečteno 435x
Tipy 3
Poslední tipující: padající do neznáma, zamotán v nedospělosti
Komentáře (0)