Anotace: ...
Tužka v ruce
v srdci prázdno
(hlavě nevěř
– ta má jasno!)
Nadšeně ti podsouvá
témata hodna k zamyšlení
například jak zoufalý
je stav naší společnosti
– ach, co je mi po ní?
Hlava se stará, zajímá se
udržuje tvou snesitelnost při životě
– bez legrace!
Hlava je altruista a taky diplomat
dává tvým vyhaslým emocím
šach mat
A pak se tě táže:
Má smysl zabíjet krále,
který se sám rozhodl, že nechce dál žít?
– Ach ano, samozřejmě. Pořádek musí být!
A ty mlčky
s tužkou v ruce
tupě píšeš abdikace...
skvělá básnička. hrubka se opraví, a bude to. :)
29.01.2013 23:01:33 | CCGREE