Anotace: ...
Já letím na křídlech hvězd – dál a dál
před sebou vidím překrásný bál
kde světla tančí rozverně v oblacích
a vrhají odlesky paprsků toužebných
Ne jedno přání se sem zatoulalo
celou noc tančilo a touhám naslouchalo
na čarovnou moc hvězd se vymluvilo
s východem slunce se zbaběle rozplynulo
Já letím dál a vidím mračna
vidím bouři a její ústa lačná
slyším pláč a cítím slzy pýchy
to jen déšť ze mne smývá moje hříchy
Letím na křídlech hvězd a ptám se dál
komu jsi Bože svou moc odevzdal?