Cesty
Anotace: Kolik jich vede do Říma...? :)
Přemýšlím
Kolik cest vede asi do Říma
Když má mysl zrovna nedřímá...
Znám je
Jako své ošlapané boty
Jak v partituře barevné noty.
Půjdeme
Po nich, abychom spatřili víc
Čemusi, poznání i světlu vstříc.
Neodmítni
Nastavení mé ruky a tváře
Ne, když je kolem tolik záře.
Tak myslím
Kolik jich vede asi do Říma
Jaká síla je právě objímá...
Přečteno 491x
Tipy 1
Poslední tipující: Miriska
Komentáře (0)