Anotace: Miniatura po dnešním tréninku...
Bolest,
ó jak krásná věc.
Ten pocit, když mi tělem proudí
krásný je,
nebot' vím,
že mě zoceluje.
já teda k bolesti kladný vztah nemám, tělo ji má vloženu jako jakýsi alarm.
06.02.2013 22:23:10 | Robin Marnolli