Iluze Reality
Anotace: Pojednání o relativitě skutečnosti, života nebo pravdy, jak ji aktuálně můžeme vnímat a pochopit. Cítíme, že je tu něco víc, než se zdá na první pohled...
NA POZADÍ reality
žije další svět.
NEPROZRADÍ identity,
cos hledal, teď hned.
Ten svět ŽIJE vyšší mocí,
souvislosti nevidíš.
Nepokryje SVĚTLO nocí,
nesmysl pak nezaspíš.
Hledání pravdy – bez významu.
PROČ se NENÍ čeho CHYTIT?
SÍLA nitra VŽDY v SEBEKLAMU,
z vytržení vzejde úsvit.
Jasný ŽÁR PROZŘENÍ
spaluje staré a otvírá
jas snů. PRAVDA NENÍ!
Svár iluze náhle umírá.
Komentáře (0)