Anotace: ...
Spatřil jsem pravdu a poznal i lásku,
zklamán teď dávám si před lidmi masku;
rozumu věří se, nikoli citu!
Lži nám teď vylepší... publicitu.
Dobré, ba přímo prefektní. Likes
28.02.2013 08:21:25 | Mathiesz
Díky! :)
01.03.2013 08:51:23 | free.poet
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?