Vedlejší myšlenky
Anotace: Vedlejší myšlenky pro úplnost
Vedlejší myšlenky mlčí a spí,ptaj se tak nevině v čem život tkví??
Vedlejší myšlenky mlčí a spí ,ve spárů drzosti v hlubinách dlí..
Vedlejší myšlenky probouzí JÁ
a ve stínů radosti neslyší lásku
Necítí nebloudí jen chtějí pryč
odplout z stěn marnosti a převládá chtíč,
Vedlejší myšlenky jež postrádaj význam,
dokončí úplnost v bláznivých zákoutích mysli.
Chci vše říct !
Komentáře (0)