Osud
Osud Tě za rukáv vláčí a možná taky za vlasy,
zas zamete tě jako prach,
pod polštář,
mezi staré kompasy.
Usměj se a zastaví se čas,
slyšet tak osudu hlas a usvědčit ho z viny,
ale ty zas vlezeš radši pod peřiny?
Milovat ho tak na chvíli, na malý střípek vteřiny..
Čas už stojí,
už nefungují hodiny.
Všechno chceš zpátky, vrátit z minulosti aspoň polovic,
On je Tvé zrcadlo,
tvůj rub - i líc.
Vezme tě na milost?
Dluhy života za tebe zaplatí?
Jednou už blízko jsi byl - a teď?
Teď tě zatratí!
Přečteno 458x
Tipy 4
Poslední tipující: Akrij8, Joe Vai
Komentáře (1)
Komentujících (1)