Měsíc
Anotace: Slunný den strávený v přírodě, na samém konci inspiroval jednu duši k napsání této básně.
Měsíc na nebi, září svou obklopen
vypíná se nad námi, nad zlem i dobrem.
Pozoruje naše životy, přemýšlí nad světem
a lituje lidstvo, trápící se v něm:
bloudící duše, skonající lidské schránky
zkažené plány, zhrzené city
ztracená přátelství a hroutící se vlády
Co čeká tento svět, jenž v temnotě leží?
To ví jen Bůh a malá hrstka lidí.
Přečteno 449x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
Komentáře (1)
Komentujících (1)