Anotace: Sice všichni čekáme na jaro, ale já ve fantazii objímám opadávající stromy :)
Vnímám
Sílu stromů
Šepot korun
Vnímám.
Vnímám
Suché listí
Šustící
Pod párem starých bot.
Vnímám
Krajinu
A objímám
Tichý strom.
Teče smůla
Ze stromů
A přináší
Tiché štěstí.
Vnímám
Sílu stromů
Šepot polí
A lesů
Vnímám...