Příteli
Záchranná lana nosím po kapsách
Vím jaké je, když se útes hroutí
Tak jako Ty, padá na Tebe ve tvých snách
A lano máš na dosah, jen se příliš kroutí
Příteli
Podej mi ruku nebo spadnu a nevstanu již
I pevná zem se pode mnou teď propadá
A já, rzí přibita na ztrouchnivělý kříž
Zkouším zardousit myšlenku, jenž mě napadá
Že na čase je, abychom opustili mříž
A zemřeli
Přečteno 446x
Tipy 1
Poslední tipující: Morgenstern
Komentáře (0)