Min kära
Min kära,
s rukopisem masového vraha,
dlouhé měsíce jsi kroužil kolem,
jak slídivý pes,
a hledal stopy ve sněhu,
čerstvě napadlém,
v zemích Sverige.
Já je však zametala
velmi pečlivě.
Přečteno 483x
Tipy 6
Poslední tipující: Anjesis, Bakchus, Morgenstern, Miriska
Komentáře (0)