...komedie
Anotace: ...báseň s arytmií
Život je jen komedie,
však já byl zrozen pro drama.
Opilý muž jak vlk na měsíc vyje,
hra dávno už je prohraná.
Život je jen komedie
a svět byl svědkem zločinu.
Nepřežívá ten, kdo žije,
sám nahý v zemi spočinu.
Život je jen komedie,
my všichni herci falešní.
Hořčí nežli tragédie
je zkyslé víno nemešní.
Přečteno 444x
Tipy 2
Poslední tipující: Lina, Morgenstern
Komentáře (0)