Můj život
je film
v kterém hraji hlavní roli
je seriál
který navazuje na cokoli
Na to co bylo včera
nebo před rokem
Na to co vůbec nebylo
nebo odešlo potokem
Spláchl to čas a vymazal paměť
Připomene mi to až závěť
Každá vteřina ji mění
Už když jsem se narodil
měl jsem ji v genech
Už když jsem byl počat
měl jsem ji ve snech
které jsem prožil
po narození
Život je neustálá snaha žít
něco smět nebo moci
něco muset nebo chtít
Hlavně se neutopit
Život o dětství
Život o rodině
Život o prohrách a vítězství
Život je plavba na vavříně
života
Kdo to rozmotá
Zkušenosti proti okolnostem
Vlastnosti proti zvyklostem
Akce a reakce
Důsledek a příčina
Je to vlastně bez šance
jak tvář nevinná
Vlastní existence proti vlastnímu bytí
Plné břicho nenasytí
Zaneprázdněn životem
tak nemohu žít
Co s tím podvodem
Do vlastních rukou se život nedá vzít
každou vteřinou dopisuje závěť
v té poslední vteřině
obnoví paměť
Zaujalo mne "život je neustálá snaha žít". Krásně výstižné.
10.04.2013 17:50:44 | muchomůrka bílá