Vzpomínka
Sledovala jsem bez hnutí,
jak se hýbe svět,
nebe bylo chudé
na vnitřní podněty.
Usnout na vrbě
a neukrást si ani lístek
na zápasy sfér;
takový byl můj osud.
A já byla malá,
jako jsem málá teď,
a měla plnou hlavu hvězd
a plné kapsy hlíny.
Přečteno 520x
Tipy 7
Poslední tipující: seh, zamotán v nedospělosti, Michal Dunda
Komentáře (2)
Komentujících (2)