tělesná
/
/
/
razím si zátkou
tunel pod tvým štěstím
z flakónu vyprchaných snů
a za mnou
haldy skrytých přání
po páteři odříkání
doteků
ruce se sevřely
okolo vláken jemných
utkaných
z pramenů krve žhavé
z tebe vyvěrá
v mezerách žeber vítr vane
píseň tichou
srdci zpěv
Přečteno 368x
Tipy 5
Poslední tipující: seh, VEDz RVAHEs, Joe Vai, Miriska
Komentáře (2)
Komentujících (2)