Noc parna
Anotace: 12.4.2013, 00:52:35 /00:59/ o malém človíčkovi, co se plácá hlavně sám v sobě
Pořád jen dokola,
a než bych rád ...
ocitám se v nečem,
o co nechci stát.
V závějích bělosti,
snaha je marná.
Vždyť s trochou smělosti,
plno mám parna.
Mozek již škube se,
mám však TEN pocit,
že zvládnu všechno,
avšak jen v noci.
Dokáži říkat,
věci co neumím,
pokud máš problém,
rád ti sním poradím.
Cesta. Jdi za světlem...
Já o něm vím,
nevím však zda-li,
po něm toužím.
Přečteno 523x
Tipy 3
Poslední tipující: Gabriela Green, seh
Komentáře (2)
Komentujících (2)