Ze zaprášeného chodníku
se zvedá vítr bílý
Od nedbalého pomníku
jsem vyrazil k cíli
Tady jsem tě zanechal a jdu tě hledat znovu
Můžeš všechno
jen mě chval
Vždy vracím se zpět
ke svému hrobu
Pod zataženým nebem hvězd
Bez plachet
a bez kormidla
Jsem na jedné ze všech cest
kde naděje mi zřídla
Po kolikáté už takhle jdu
cestou opuštěných ostrovů
V hubě zařezanou uzdu
zhmotnělého slova
vlastního výtvoru
Nešlapu na místě
jak voda se šlape
Každý krok nejistě
pramen po kameni klape
Bystřina čirá se mění v kaliště
nechám to na příště
Ze zaprášeného chodníku
se zvedá vítr bílý
K nedbalému pomníku
vracím se k cíli
Sám za sebou a k tobě
Jdu za tebou a k sobě
moc pěkné chápu naprosto všechny slova.já za sebou nechal jen prach dětský pláč nenávist a strach. čekám prosím snažím se a uvidím
12.05.2013 22:01:39 | Barci