Duše
Anotace: tak mě to nějak při poslechu relaxační hudby napadlo:-)
Cítím, že již uzrál čas
prolomit to ticho v nás.
Zvednout vstříc nebi zrak
a prolomit to ticho pak.
To ticho, co v srdci leží
tisíciletí ten program běží.
Zaposlouchat se do hlasu
v patřičném pokojném úžasu.
Zaslechnem snad již už zase
tu jemnou harmonii ve vnitřím hlase.
To k tobě promlouvá duše tvá
co nyní v celou svou krásu rozkvetá.
Tak, poslyš už, člověku, ten šepot jemný a něžný,
neboť právě on ví, jak pro tebe vytvořit život krásný.
Přečteno 604x
Tipy 6
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Daniela, Anjesis, VEDz RVAHEs, Jarka
Komentáře (1)
Komentujících (1)