Všeslova roztrpčení
Vše na vše působí,
i v žáru bolesti
nikdy nejsi sám.
Ničení krásou ví,
tak, duchu beze cti,
oddej se stínohrám.
Duše roztrpčené,
těla bezejmenných
těší se ze stesku.
Ač je víra žene
v konci zbudou z věrných
jen oči bez lesku.
Rty rozpraskané,
jazyky plné lásky
vyrvou z úst.
Ve spršce krve
ryje do srdce vrásky
sladký půst...
Přečteno 456x
Tipy 2
Poslední tipující: VEDz RVAHEs, danaska
Komentáře (1)
Komentujících (1)