Anotace: Trochu zvláštní nálada včera o půlnoci.... :)
Visí ráno v pavučině
houpá se v ní trochu líně
Pavučiny vzpomínají
dotknou se mě snad potají.
Visí kroky v amuletech
léčí duše v jiných světech
pohladí mé zmrzlé růže
kterým už nic nepomůže.
Visí mosty nad řekami
ty mosty mě pojí s Vámi
Spojí lásku, spojí city
v citech jsi schovaná i Ty.
Visím vězněn v kruhu světla
Noc mi v oči chmýří vmetla
Visím v světě protikladů
v bílé tmě, ve vodopádu.
Visí mraky nad střechami
měly by mít soucit s námi
Padám dolů ve své krvi
vzpomínky mé jen vítr ví.
Visí chvíle v sněžných vločkách
i v srsti v toulavých kočkách
Houpací síť se mnou hází
Proč už slunce nevychází?
Krásné uvedomování si sám sebe. Jé jé. O tom se dá psát. Provedení jedna.
27.05.2013 17:01:44 | VEDz RVAHEs