Anotace: To je každý den - nebo jen včera ?
Nepostřehnu konec ani začátek
vnímám mezi tím jen zmatek
Vlasy ve větru
Tančící židličky
Díry ve svetru
Spletité uličky
na krásné hlavě
na parketě
na nóbl dámě
na tapetě
Je to nějaký svět
jeden z těch mnoha vysněných
Chtěl jsem ho přestavět
Slyším hlasy a smích
barevnou melodii
života ironii
Zase jsem jinde
Jinovatka jihne
Větve se lámou
Prošlapané koberce
Smrtí snadnou
umírá tělo bez srdce
Zase jiný svět
posedlý posedlostí
hltí mě bez milosti
Honem ven
na co si teď budu hrát
Na rajskou zahradu
že vás mám rád
K lásce umoudřen
Zlomený k pokoře
Jsem vyjádřen
všemi zmatečnými světy
V sociální podpoře
bez možnosti odvety
Svět je krásný
když vynechám realitu
Živote můj
jsi tu ?
Klepe,stačí otevřít, báseň je velmi krásná
16.05.2013 22:13:00 | Akrij8
Když jsem to čelt po sobě, tak se mi vůbec nelíbila. Silně náladová.
17.05.2013 10:30:54 | VEDz RVAHEs
"Svět je krásný
když vynechám realitu
Živote můj
jsi tu ? "
Jsem!
A na co si dnes
budeme hrát?
16.05.2013 19:03:58 | Jiparo
Dílo to rozhodně není špatné.
16.05.2013 16:35:42 | Trystan ap Tallwch
Díky, byla to taková chvilková inspirace a lekl jsem se, že bude i zítra.
16.05.2013 16:41:33 | VEDz RVAHEs