Anotace: Toto je pocit bezdomovce, který dostal byt.
Bílý lustr na bílém stropě
Hodiny tikají na bílé stěně
Šest partají v jednom domě
Jsem unavený jako štěně
Smutný nábytek kolem stěny
Prošlapané koberce
Život plyne beze změny
pokud se nic měnit nechce
Lampička smutně svítí
na prázdné řádky bez duše
Řečeno suše a jednoduše
Chráním si jen své bytí
Před prahem nezouvám
si boty
Před prahem doufám
že půjdu dál
Nejsem připraven
a co ty
Smál jsem já
i on se smál
Tak pojď dál
Ptám se
co má znamenat
Bílý lustr
Tikající hodiny
Prošlapané koberce
Smutná lampička
Prázdné křeslo
Jsem zase doma
střecha nad hlavou
Pojídám sám sebe
život
je mi potravou