Anotace: ...
V theatre du monde nechápu svou roli,
mou scénu režim nikdy nepovolí.
Skritp stejně rozežrali moli
a kulisy? Pomalu se drolí.
Lehnu si, i když záda trochu bolí...
místo platu dostávám teď holí,
lůžkem jsou mi operační stoly.
Světlá budoucnost? Prý solné doly.
rýmy celkem jednoduché, ale myšlenka zaujala:-)
23.05.2013 21:53:27 | Robin Marnolli
Jednoduché rýmy jsou tím správným kontrastem právě k té myšlence :) Děkuji :)
27.05.2013 09:48:55 | free.poet