Anotace: .. si chci hrát ..
na jednu stranu
si chci sednout
do kouta
a mlátit se
starou vazbou po hlavě
prostě neděle...
03.06.2013 10:56:16 | Trdlo
1) Když se budeš mlátit Remarqem, bude to příliš bolet...
Občas duši bolí jen jej číst
2) Potápět se u Krumlova prý stojí za to :)
3) Žádné zítra není, to je opět jen něco, co jsme si vymysleli, abychom mohli věřit v lepší dny, kdy je tady možnost začít odznova.
Já však věřím, že máme pouze dnes a ani to není pravda.
Protože jediné, co tady máme, je tato jediná chvíle, kdy s námi posnídají básníci a poví nám něco o tom, že tu občas nejsme skuteční a že jsme jen jedničky a nuly...
Krásný den
03.06.2013 10:10:43 | Sunny
1) Bych si přeci nedovolil, na to ho mám moc rád!
2) To se ještě uvidí ;)
3) Co ti na to mám jen říct ...
Zasloužíš pokárat!
03.06.2013 10:16:04 | M.V.Jung.