Morální dilema
Anotace: Je to možná trochu smutná úvaha, ale kdo o tom někdy nepřemýšlel...
To morální dilema, jestli přestat žít...
to se mě drží už od útlého věku.
Či sebe o svět, či svět o sebe připravit,
anebo dál hledat celou pravdu o člověku..?
To morální dilema, jestli zůstat žít...
radovat se, či trpět více, než je zdrávo...
Můžu se otrávit, utopit, oběsit?
A mám na takové dilema morální právo..?
Přečteno 726x
Tipy 2
Poslední tipující: WoQyX, Slechtic
Komentáře (0)