Anotace: Kratší báseň psaná během pochmurné nálady při procházce Prahou :)
-Do prachu zadupou-
Sloupy kamenné, monumenty ze zlata,
k triumfu lidstva opilého vlastní nechutností.
Vítězství mizerné, tučná však výplata –
davu otroků proplaceno vlastní zvrhlostí.
Vyžilá rasa kálící na hroby vlastních hrdinů.
Zvířecí běsnění, stádo pudy na jatka táhlé.
Vyžilá rasa vymírajíc skrze vlastní dělohu.
Zatracený druh spěchajíc k zániku.
Tato země nám toho více už nedá!
Zemřít lepší než žít s tou potupou.
Vždyť smysl nic nemá a blázen kdo ho hledá!
A vlastní marnivostí květy lásky se do prachu zadupou.