Sám
Spánek má příchuť dehtu
bez ženy beze snù
tak jako horník v šachtě
cokoliv dìlám dřu
každý nádech je hořký
a každé sousto klam
už nevím, že tì znám
a jinou nehledám
Jak vypadlej zub
jak toulavej pes
jak zavřenej krám
jsem sám
Cizí pes, cizího pána
cízí pozdrav, cizí štěk
pro mě to není rána
necítím žal ani vztek
autíčka dělají brm, brm
a mašinka dělá š
jen ticho v tónech strun
jen úsměv bez citu
jak vyhaslej krb
jak zakletej les
jak v temnotě trám
jsem sám
jsem sám
Jak zatčenej lump
jak prokletej bìs
jak prohnilej prám
jsem sám
jsem sám
Jak sólový hlas
jak před smrtí vzdech
jak v u bezvěrcù chrám
jsem sám
Přečteno 577x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Isquieasuus, Proxima, maliska
Komentáře (4)
Komentujících (4)