Anotace: ..
devatero nesplněných slibů
říkáš si
možná dělám chybu
ze tady čekám
v dešti a tichu
kdy ani ptáci na obloze ...
z hříchu zrození
jaká znamení?
přitom jsi věděla
ze spávám v oblacích
že drakům dovolím
po vzdušných proudech
po zádech
obtočit horám rozcuchané chmýří
půjdeme podél okraje ...
až dolů kde se všechno zbíhá
kde barvy splynou s náručí
řeka tu pramení své první krůčky
korytem napříč
nitrem skal
dovolíš ?
naberu do dlaní
trochu těch kapek chladných
v pohledu posledním
svázán s oblohou