Anotace: Vyprovodila manžela a děti po skončení návštěv v nemocnici. Zapálila si a ve dveřích haly zamávala odjíždějícímu autu. Došla na pokoj a za deset minut na to sháněl lékař synthophyllin
Květy s černou stuhou
smáčejí zbledlé tváře
s puncem smutku
I velké děti jsou dětmi
a nic nezmění fakt
že si vykouřila život
Dozpíval Spálený
píseň o molové kytaře
Rakev zvolna odjela
Uplakané ženy,
nezvykle vážní muži
Prázdná síň má jiný zvuk
-----------------------------
Když ona hodně kouřila
vyfoukl starší syn
modravým obláčkem
pravdivé a skvěle napsané :-)
14.07.2013 23:32:41 | mauvais-ange
Nejlépe se píše o věcech zažitých, jimž se dá nový rozměr, nebo pohled. Díky
15.07.2013 10:54:06 | aravara