Ruce
Země je padělek se vším všudy
není co zkoumat, to už tu bylo
vědecky, prosím, račte jinudy
štěstíčko vědu nepolíbilo
marně nadoční remízky víček
stojí stráž u vjemů, trapas sílí
jakmile objeví se človíček
jenž užívá si svou kratochvíli
na věrné kopii mé planety
v souhvězdí.. tohle nelze odhalit
experiment dokud fičí, světy
různí se, ví své typ od realit
Komentáře (0)