Osudová známost
Anotace: O tom, jaký mám vztah se svojí Můzou. A můžu vám říct, že je doslova osudový.
Sbírka:
Monogie komédie
Stále potkávám svou Múzu,
strhávám z ní lačně blůzu,
kdykoliv se mi zachce - smím
pohrát si s jejím bohatstvím.
Mnoho totiž v sobě skrývá
co jen málo známé bývá.
Mě se ona vždy sprostě odhalí
verši list papíru zahalí
a papír nemůže být nevěrný
potřebám psát je pokaždé úměrný.
Někdy sama začne mi cpát
do mé mysli nutkání nových řádků
často využívá k tomu pátků
kdy jí nic nestojí v cestě
a já jsem ztracená ve vlastním městě.
Komentáře (1)
Komentujících (1)