Anotace: papír, plátno, struna...
slzou rosy a pavoučím vláknem
k jarnímu ránu
zlatým hřebem k letnímu večeru
vibrujícím b-mol k sazové noci
slovem, barvou, tónem
na věky přišiješ, přibiješ...
zachytíš
nestálé okamžiky
krásy a štěstí
které by jinak spadly
do prohlubně zapomnění
proto jsou na světě
pera a štětce,
smyčce...
věci
jež nelze jíst
Pěkně, krásné téma.
29.07.2013 21:07:02 | Robin Marnolli
Když máš jasnou vizi a povede se adekvátně zpracovat - je to pro autopra a naštěstí i čtenáře fajn... Děkuju
30.07.2013 13:02:45 | aravara