Anotace: <p><em>Jakou roli hraješ v plánu,</em></p> <p><em>dozvíš se až...
Jakou roli hraješ v plánu,
dozvíš se až budeš v pánu.
Máš pocit, že řadu let,
už je ti malý širý svět.
Pak uklidní tě pohled do lesa,
či na blankytně modrá nebesa.
Zazvoň klíčema a budeš svobodný,
roztáhni křídla a leť jako pták.
Nadechni se večerního vzduchu
a popři ten ostnatý drát.
Co tě svazuje...
ten konec mě dostal má něco co nutí pohnout mozkovnou;-)
25.08.2013 14:46:07 | xoxoxo