Anotace: Co bych k tomu řekl? Po dlouhé době něco bez všech mých svazujících vazeb a formátů ...
v polotónech
šedích a koloritech
utírám
další pentaslzu
a hraju si na
"muži nepláčou"
jednou
až mi bude země velká
roztrhnu se vejpůl
budu otáčet vinyly na prstě
propichovat melodie jehlou
a vzpomínat
jak to nedávalo smysl
a věci se zdály být jiné
než byly
že vůně princezen
matoucí
je
že čajových lístků
hladem
nenajíš
se
naivita bolí
je krásná a sladká
jako nejlepší větrník
opravdu
Slzy půl páru očí sluší. Není proč se stydět, ale prozřet a vidět...:-)
21.09.2013 22:00:41 | Rýmař Frantina
Ach ty můj básníku...
To s těmi vinylami je tolik dobré...
Svět je někdy matoucí, ale třeba právě... právě v tento okamžik absolutního zmaru jsme nejblíže sobě, nejblíže svému světu.
Co my vlastně víme? Zítra si chci dát ten nejlepší větrník z cukrárny.
Krásné sny
12.09.2013 22:38:41 | Sunny
Doufám, že chutnal a byl správně odpálen.
Tobě díků netřeba, moje milá
13.09.2013 00:30:32 | M.V.Jung.